hora a Guangzhou

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dimarts, 18 de desembre del 2007

Avui cumplim els 16 meses d'espera!

.



Avui es el nostre Mesari! 16 mesos d'espera i els papas que estan asignan ara han cumplert els 24.

Estem creien que Xina vol realment fer quelcom per que aquesta espera no els hi resulti ferragossa.

Les ultimes noticies, hi això no son rumors apunten a que s’està proveïment als orfenats (SWI) de ordenadors i secaners a fi de poder agilitzar el enviament d’informació i d’expedients al CCAA. S’espera que aquesta nova línea o xarxa interna ajudi a agilitzar els tràmits burocràtics que Xina a assolit des de que a signat el Conveni de la Haya i que ha de complir.

Altres mesures que s’estan duent a terme impliquen un major control dels expedients, i de les noves normatives que Xina a imposat des de el 1 de Maig, i també fen complir les que ja tenia vigent i que fins ara en feia una mica la ullada gossa. Xina no acapta les adopcions concurrents. Això vol dir que els Senyors americans tindran que esperar-se com a mínim un any entre adopció i adopció. Cosa que fins ara no feien, he llegit missatges de famílies que es vanaglorien de haver anat a per un nen adoptat i a la setmana estaven viatjant a Xina per recollir-ne un altre. Això no pot ser, un nen adoptat necessita un temps per ell, i aquesta normativa s’ha de complir, en benefici dels nens.

Quant anirem a Xina a per la Francina? Nosaltres contem que a partir del Nadal 2008-2009 en qualsevol moment, pel que ens han dit les autoritats d’aquí....dons esperarem.


Un Peto molt gross! i Bones Festes.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICITATS!!!
AYYY SILVIA AIXÒ VA DE MAL EN PITXO, JO SOC DE MENA OPTIMISTA, PERÓ ULTIMAMENT, EN SEMBLE QUE HO HE PERDUT, VOLS DIR QUE ANIREM ALGUN DIA A LA XINA?
ESPERO QUE SI, TINC GANES DE CONEIXER A LA MARIA, A LA ROCIO, A LA FRANCINA....
PETONS
LOURDES

Silvia i Joan ha dit...

es clar que anirem a la Xinaaa! ademés i anirem juntes! jejejeje FELICITATS! a vosaltres també per el cumplemeses! i que no cumplim gaires més!!!

Estarás amb la teva nena dintre de poc ja ho veuras! has de tenir Fé!

petons!
Silvia

Isabel i Xavier ha dit...

Felicitats!!!.
Avui m'he aixecat optimista i tinc una teoria que escric al meu bloc, espero la vostra visita i la vostra opinio.

Petons.

Isabel i Xavier

Isabel i Xavier ha dit...

Perdoneu!!!!

Bon nadal i que l'any vinent sigui el millor de la vostra vida, aixo voldra dir que tindreu la Francina amb vosaltres.

Silvia i Joan ha dit...

Isabel i Xavier, Gracies per el ultim comentari, el primer com sempre fen referència al vostre blog! jejejeje... Gracies per compartir la vostra vivència.

Petons,

Silvia

Carlos y Cuca ha dit...

hola pareja!!!

somos carlos y cuca de www.cacoycuca.blogspot.com, os deseamos unas felices fiestas y muchisimas felicidades por esos 16 meses...el tiempo pasa ...y todo llega ...cuando menos os lo espereis estareis abrazando a vuestro mayor tesoro!!!,por cierto mil gracias por hilo rojo...nos encanta ,nos hace pasar la espera..la larguisima espera...la interminable espera!!!,acompañados!!!

un abrazo muy fuerte desde tarragona

carlos y cuca