hora a Guangzhou

Lilypie Waiting to Adopt tickers

divendres, 7 de març del 2008

Les Olimpiades



Avui, hi han mes noticies, noticies sen-se confirmar, com la majoria de "noticies" que hi han al mon de la adopció.

Les ultimes intencions que ens arriben de Xina, parlen d'una parada durant els mesos de las Olimpíades, parada tècnica. Que No vol dir que deixin d'assignar, sinó que assignaran igual ( amb menys personal al CCAA degut a que molts d’ells han segut “agafats” per ser voluntaris als Jocs) Però les assignacions o no es faran públiques en 3 mesos o les faran públiques, com ara, però no es podrà viatjar a Xina. Ja que si com ara, les famílies tenen que estar-se 1 setmana a Beijing, i a dia de avui ja és impossible trobar una habitació per menys de 5.000 dòlars nit, dons No es podrá viatjar.


El que està clar, és que duran 3 mesos les famílies tindrem que esperar, esperar una miqueta més, 3 mesos mes que se sumaran al total del retràs. Seria desitjable que es pogués viatjar a Shanghai per fer els tràmits a la Embajada en ves de Beijing. Tot dependrà del que farà Xina al respecta, sembla ser que encara no tenen clar com ho faran, pot-ser que;

1- Assigna’n igual sense viatjar, les famílies rebran la foto de la filla però en ves de viatjar a les 5 setmanes ho faran 3 mesos desprès.

2- El CCAA assignarà igual però no enviarà les assignacions fins el moment que si sigui possible fer el viatge, això voldria dir que famílies de 3 mesos viatjarien juntes, y seria una assignació de moltíssims díesss!

Ja veurem per quina manera de treball es decideixen.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Querida Silvia:

Aunque entiendo sólo la mitad, entiendo lo que hay que entender, que tu blog es como tú, todo dulzura, humildad y cariño.

Ya sabes cuanto te adoro, y cuando puedas, pásate por mi blog que te he dejado una cosita...

Mil besos

Shari
www.caritadeluna.spaces.live.com