hora a Guangzhou

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dijous, 23 d’abril del 2009

ELS TRÀMITS....

.





Hem rebut varius e-mails d’estudiants que ens demanant mes Informacioó sobre els passos que hem tingut que fer per poder adoptar un nadó de adopció internacional. Fan treballs sobre la qüestió i necessiten informació al respecte.

Primer deixat clar que la Adopció Internacional (AI) no es igual que la Adopció Nacional (AN). Per la AI necessitem un certificat d’idoneïtat(CI)especial per Internacional i una documentació específica que demana cada pais, mès cumplir uns requisits, de condicions econòmicas, fisiques i estudis mínims.

Que es un CI?, dons es passar per una sèrie d’entrevistes amb psicòlegs i de visites a domicili dels assistents socials, i desprès d’entregar unes documentacions, serà tot valorat pel equip psicosocial, ells mitjanant unes esca-les diuen el renga d’edat del menor que podem adoptar i si som aptes o no. Nosaltres tenim un CI apte per un menors de la Rep Popular China de 0 a 3 anys. La edat la calculen en funció de la edat d’ells pares.

DESPRÈS...

Ve la confecció del expedient, pots fer-ho a traves d’una agencia ECAI o per lluiré, la ECAI cobra vora 2.500 euros per fer el seguiment i posterior enviament del expedient. Nosaltres o varem fer per Lliure o protocol públic. Farem confeccionar el expedient i el ven enviar a Xina a traves del Ministeri, va volar a Xina amb Valija diplomàtica.... allí quant va arribar el van datar amb una data de registre la nostre es el 18 d’Agost del 2006. Xina va assigna’n nadons per dies de registre amb un ordre molt rigorós, ara van pel 8 de Març del 2006, estem a 4 mesos! porte'm esperan 32 mesos...

Quant t’assignen et truquen per telèfon per dir-t'ho! Us podeu imaginar el moment! I llavors t’entreguen una foto petita que ve grapada al expedient, amb un informe mèdic. I signe'm la pre-asgnació que torna a Xina. Amb 4 setmanes reps la carta de invitació a Viatjar i cap a la Xina!


Espere’m que aproveu el treball!
Ptons,
Silvia

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola,
Moltes gracies, si desitjem aprovar, ja os ho diré, i que vosaltres viatjeu aviat, per la vostre nena.

Sonia