hora a Guangzhou

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dimecres, 11 de novembre del 2009

Fins el 2 D’Abril

.








Ahir va ser un dia de festa! El maleït mes de Març amb mes de 2900 famílies pendent de assignació VA TOCAR FONS!! Han ACABAT D’ASSIGNAR TOT EL MES!

Per nosaltres “Agostinos” ara serà molt mes fàcil, els 3 mesos que ens separen de la nostre assignació estan molt menys carregats, hi han moltíssimes menys famílies esperant, creiem que amb 14 mesos podrem definitivament trobar el cap del nostre Fil Vermell. I posar-li careta a Francina, saber on és, on ens espera. Quasi podem assegurar que ja existies, en algun lloc de la Xina, molt i molt petita, pot ser a punt de néixer. M’entres nosaltres la busquem sense perdre el sentit i ben segur que la trobarem.

Des de aquí volem felicitar a Totes les famílies “Marzianes” que desprès de 9 mesos, mes a mes han vist complert el seu somni. Moltes FELICITATS i a les famílies ABRILINES desitjar-li que se’ls hi faci curt, que els assigni'n rapidet els demes estem enrere espitja’n molt fort!

Silvia, molt Feliç

.

2 comentaris:

Manu y Xelo ha dit...

uuuffff 2.900 familias.... así puesto, la cifra asusta!!

Que sí, que marzo ha caído!! y que me perdonen la expresión los marcianos, pero que ganicas tenía de perderlos de vista!!

Niña, el 2010 tiene que ser ya nuestro año!!! tiene que serlo!!!!

Os quiero!!!!!

xelo tirando fuerte del hilo.

Pere i Carme ha dit...

Hola Silvia !!!!
Quina alegria mes gran de llegir el vostre comentari al nostre blog.
Tenim moltes ganes de tornar a veure-us....quins records, Donostia...!! no us entra gana quant ho recordeu?...jejeje !!!
Per cert, ja us heu tret març del sobre, a veure si ara acceleran i podeu abraçar el Vostre Somni el mes aviat possible.
Una forta abraçada als dos.

Pere i Carme