hora a Guangzhou

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dissabte, 3 de juliol del 2010

EN MITG DE LA FOSCOR ESTA EL NOSTRE ESTEL







La pròxima setmana arriba’n mes assignacions. I bastants mes dies assignats. Pot ser que les famílies dels primers 10 dies de Maig rebin assignació. I queda menys d’un any per que es comencin a assignar el nostre grup de Julianos –Agostinos 2006. Un grup que porta ja 4 anys d’espera... qui ens ho diria... Portem tan de temps esperant que sembla que ens tinguem que quedar sempre aixì, esperant, cada mes quelcom, quant acabi tot això, sempre dic que tindré que buscar alguna cosa per el que continuar esperant, encara que sigui anar a la parada i esperar a que arribi el Bus. Això si amb la Francina amb braços!


Hi ha gent que diu quant arribi la teva filla se t’oblidarà tot, i hi ha uns altres que em semblen mes sincers que diuen... mai s’oblida. ¿Com s’ha de oblidar!? I menys amb la muntanya de families que hi ha esperant, mes de 4 anys de families que venen darrera nostre, uns amics nostres acaben de presentar expedient per adopció a China, i la seva data de registre es de 26 Juny 2010. Aprofito per donar-los tot el nostre suport i que els hi sigui molt dolç el camí.

Dons si, conforme mes ens acostem menys m’ho crec, sembla que no vagui amb mi amb nosaltres... al principi preparàvem moltes coses per la seva habitació, joguets,... llibres..ara estem aturats! No ens ho creiem. A partir del Nadal proper tenim que prendre’ns en serio la intendència...



La setmana que bé moltíssimes families estaran assignades!

Ptons,

Silvia

2 comentaris:

Anònim ha dit...

això maietix ens pasa a nosaltres parella..

sabem que ens queda menys d'un any i no ens ho creiem.

Anònim ha dit...

Ays parejaaaaaaaaaaaaaaaaa, que sí que vais a tener que empezar a creer que esto si va con vosotros.
Porque el año que viene la pequeña Françina estará, por fín, en casaaaaaaaaaaaaa.
Buffffffffff la de peques que van a venir el año que viene, vamos a ir de celebación en celebración.
Os queremossssssssss.
Geli y Manolete.