hora a Guangzhou

dimecres, 15 de juny de 2011

Sr. Zhang Shifeng i els nostres amics de Girona

A que sí! Aquest senyor  és el Sr. Zhang Shifeng director del centre Xines d’adopcions. Ell signarà la nostre assignació dins de molts poquets mesos.


Ha vingut a visitar varies ciutats, Madrid, València i Barcelona. S’ha reunit amb els més importants càrrecs de les institucions, tots han demanat al Sr Zhang un acurtament del període d’espera. Ara ja està a 5 anys i pujant..  és inviable per a moltes famílies encloses  que tenen expedient presentat i tenen que renovar el CI es poden trobar amb molt problemes de les nostres institucions.

L’hem pogut conèixer gràcies a L’Angels Grau Presidenta de Adopchina i una persona que dona tot el seu temps per els nens de Xina i per les famílies adoptants.

Un altre foto no més important que la de dalt... la Laura i la Jana dos preciositats filles dels nostres amics Jordi i Mònica,  bons com pocs. Gracies pel que feu per la nostr@ nen@. gMoltíssimes Gràcies famílies.. per portar aquest desig fins aquí dalt de la Montanya de Montserrat, estic segura que aquest paper escrit amb tant d’amor farà que aquest Camí cap a Xina que ens queda per a trobar-nos amb ell@ es faci molt mes curt. Sou una Família meravellosa, tan maca! ... Laura estudiaaaaa que tot té recompensa! jejejejeje


Os estimem molt!
Silvia i Joan