hora a Guangzhou

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dilluns, 26 de setembre del 2011

Assignacions ; Veiem la Línea de “Meta”

Desprès de 5 anys arribem a la fi de l’espera. Han passat tantes coses que només relligui’n el Bloc puc enumerar-les. És un camí massa llarg per les famílies que es comencen. És inviable. Ja s’han encarreguen de que així sigui...


Nosaltres ja estem accelerats, nerviosismes, comprant coses; ja tenim el llitet i estem amb la decoració de la seva habitació, com no sabem si serà nena o nen, dons anem una mica amb conta amb els colors! No som dels que ens importa molt que un nen tingui rosa a la habitació o que una nena tingui mobles blaus.. prometo posar-vos les fotos quan tot estigui més visible.

La pregunta del Milló! Quan tindrem la assignació? Aquest mes estem a punt de rebre noticies i creiem que acabaran Juliol 06. Per tant la propera podrien arribar al 7 d’agost, al Octubre.... al novembre sobre el 12 d’agost i al Desembre ESTARIEM ASSIGNATS! Si tot va com ara! I que anés malament al Gener... ja podem dir que Desembre o Gener vindrà un sobret volant des de la Xina, amb tota la documentació del nostre nen@, unes fotos, un informe metge i els documents per la acceptació, corrents els signarem i a les 4 setmanes volarem cap a la Xina!

Ptons!
Silvia

1 comentari:

Gina ha dit...

¡¡¡Un poquito más Silvia, que ya estáis tocándolo con los dedos!!!
Dentro de muy poquito tendrás a Françina ocupando todo el espacio de tu casa ¡¡y de tu vida!!