hora a Guangzhou

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dijous, 19 de juny del 2008

PER ESPAÑA I JOSE ANTONIO!



El Passatge verd es una via d’adopció a xina de nens amb necessitats especials. El Centre xines a obert aquest protocol d’adopcions internacionals per aquest nens, Els pares poden tenir fins a 55 anys per adoptar per aquesta via.

¿Que ha de tenir un nen per pertanya a Passatge verd? Els nens mes grans de 7 anys , i nens malaltets, nens realment molt greus fins a nens amb anèmia, cremades, polidactília, peu eguino, malformacions, ceguera, sordera, llavi leporí i/o paladar fissurat

Aquest nens son adoptables i com els de via normal desitgen com els demes nens una família.


FELICITATS ESPAÑA Y JOSÉ ANTONIO PER ANAR A BUSCAR A ROCIO PER AQUESTA VIA! Els nostres companys de Viatge ens deixen, eren de la Nostra data, i s’han passat a Passatge Verd, per a anar a recollir a ROCIO de 2.4 anyets! Ahir els van trucar. Rocio es una nena Passatge Verd!

PTONS!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Muchísimas felicidades, España y José Antonio... el hilo se ha desenredado y es VERDE.
Rocío, de camino a casa.
Besos,
Emilia y Javier.

Anònim ha dit...

El atre dia vaig està amb l' España i ja estava ¨atacaita¨, que poc s'esperaba que una hora mès tard la truquesin per dir que la Rocio els estava esperant.
Es un moment ùnic quant veus que uns bons amics han arrivat al final del camí, l'emoció va ser molta. Ja tinim ganes de conèixe-la!!!
ptns
Lourdes i Pere

Geli y Manolo ha dit...

Felicidades parejaaaa, por fín vuestro largo camino ha llegado a su final.
Ojalá muy pronto Rocio esté con vosotros y entre nosotros.
Miles de besos.
Geli y Manolo.