hora a Guangzhou

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dimecres, 15 d’agost del 2007

1 any de data de Registre

Les vacances s’acaben, i ja fa un any que tenim la nostre data de registre, 18 d’agost 2006, el nostre serà el any que mes retràs tindran les assignacions, tot per les olimpíades a Beijing, i que hi han moltes famílies que volen adoptar a la xina es l’altre. Tot plegat farà que se’ns retrasi tot mes del que en un principi esperàvem.

Tot el que podem fer es pensar en na Francina i estimar-la i estirà d’aquest fil vermell que ens uneix a ella en la distància, estirar ben fort per que s’acosti a nosaltres. Quant les nostres forces cauen, es llavors quant sentim una petita sotragada…és ella que ens estira des de on és, des de la Xina! I ens fa vindre les forces altre vegada.

Als que com nosaltres feu el any de registre, desitgem que no en complim cap mes!

2 comentaris:

Manu y Xelo ha dit...

No dejéis nunca de tirar de ese maravilloso hilo, vuestra Francina esta al otro lado, no dejéis que sienta que sus papis desisten, venga que os ayudo a tirar un ratito, a la de tres....unaaaaa....dooooooos....y treeeeeeeeeeeeeeessssss!!!!!! que vuestra peke sienta lo muchísimo que se la espera.

besos a los dos!!! y no olvidéis que hoy queda un día menos.....

xelo y manu

Anònim ha dit...

Hola Silvia i Joan!! Abans que res FELICITATS!!! ha fet un any!!! Com pasa el temps!!
Els rumors que corren son molt bons espero de tot cor es facin realitat axí com diu la Xelo: estirarem tots plegats del fil!!
Un Petó desde Palafrugell, un día lluviòs
Lourdes (la que escriu i Pere el que estudia)