hora a Guangzhou

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dimarts, 9 de setembre del 2008

PINTURILLA I MAPORO amics




No se si os ho he dit mai... Vet aquí que una vegada i havia En un país molt llunyà un foro que es va esfumar!!!!... i Com em van invitar a sortir, així ho faig fer, si mes no sempre he vist que si una porta es tanca un altre se’n obre.

I Vaig Obrir un Foro; EL FORO HILO ROJO, per xerrar, per compartir aquesta espera, per no sentir la soledat dels nostres destins.

He conegut a una gent meravellosa, gent important, que no ens qüestionem, sense jutjar-nos. Tots tenim una mateixa inquietud, un mateix desig.

Dintre d’aquesta gent està el PINTURILLA i la seva dona Maporo, i David que està amagat! Que dintre de poc seran assignats...

Son molt i molts....

España1963, Enespera, Nuria, Shari, xelo, Geli, Loreto de Granada, AsunValentin, Jorchus, Bea, CheloC, Gina, Beduina, papischina, Yolanda(febrerina), Susanabry, SusanaZgz, Angels, Montse, anabar, mañe, maño,isa de los barrios, Yosue, Miniwan, May de Valencia marian, ana, indita, dciembre5, lucichina, la tia de clara, lunacantabria, chus, titolivius, Titanic, trini, carla, libra, Tara, RG, Nereanihao, otra marziana, esperando a diana, pilar, carla, alicia, carol, 6/septiembre/06, mari, jinghai8, teresa, esperanza, azucena, macu-vela. Nana, aporpaul@, javier del 29.......

Una vegada el somni es compleix, la gent es queda.... gracies Pinturilla em guardo el teu missatge i la cançó....

ptons,

.

1 comentari:

Shari y Pedro ha dit...

Jefa... ¿¿te digo una cosita??

¡¡ TE QUIEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!

Y no sigo porque me cargo el botón de la "o".

Gracias por ese día en que hicieste realidad ese lugar de encuentro con el que todos soñábamos.

Un enorme, pero enorme beso.