hora a Guangzhou

Lilypie Waiting to Adopt tickers

divendres, 8 d’octubre del 2010

El compte en rere…



A 12 mesos.. 

Ara cada mes que passa si és un mes menys, ja ho contem per mesos... i no per anys.  Ja sortim a les previsions a un any de la nostre amiga i companya de Viatge Carmen alies “Miniwan” Carmen és Prof. de la Universitat amb matemàtiques i ha fet un treball magnífic. Recollint dades per tot el món, agencia per agencia, i país per país, i obtenint un mostreig i transformant-lo a número de expedients reals de famílies en espera, dia per dia...
Xina ve donant  220 expedients assignats per mes, o el que és el mateix 220 nen@s en adopció cada mes. Quant varem es començar aquest procés eren 1.000 per mes. Ara al pujar la adopció internen del país ha fet que el nostre temps d’espera pugés i puges..

Bé, ara si que ens toca, dins de 7 mesos marxaran els nostres amics, llavors serà el moment d’es començar amb els preparatius de forma seriosa i serà el moment de privatitzar el blog. Hi ha coses que és millor viure-les en família i s’han de viure en família. Però encara queda’n uns mesos..

Os deixo la taula amb unes possibles dates de tall que proposo basant-me amd les dades de Miniwan! sols teniu que fer clic sobre la imatge i es farà gran.


Ptons, Silvia.

3 comentaris:

asun ha dit...

Mi día el 10 de agosto sería la fecha de corte en octubre 2011.Hace ilusión,ver que ya el final del camino se acerca,o por lo menos,saber mas o menos,después de tanto tiempo,sin tener una fecha en la que pensar.Sigo esperando que por lo menos se adelante un mes o asi,Ojala¡¡¡Pero bueno Silvia,lo que está claro que ya no nos queda nada después de todo este tiempo de espera taaaaan largo.Un abrazo y mucho ánimo,VENGA¡¡¡¡¡¡¡

monicaijordi ha dit...

Aquest any serà intensíssim ja que el gran moment s'està acostant i cada assignació notareu que la Francina és mes a prop de vosaltres.

Nosaltres, des de Fornells farem molta força per tal que el fil vermell que us uneix amb la vostra filla, s'escurçi el mes possible al mateix temps que viurem amb molta il.lusió la seva arribada i la vostra felicitat.

Anònim ha dit...

Ayss parejaaaaaa que ganicas tenemos de que ese 18 de agosto aparezca asignado, que ganasssssss.
Anda que no vamos a llorar de alegría este próximo añoooo.
Mucho ánimo para este tramo final corazón.
Un besazo enormeeeeeee.
Geli y Manolete.