hora a Guangzhou

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dilluns, 21 d’abril del 2008

Dies Plujosos...


És un d’aquests dies plujosos que una no sap si va a entrar l'hivern o està sortint d'ell. Es quant millor s’ho passa el gripau. Es fàcil veure’l en dies plujosos o d’humitat molt alta a la porta de casa, avui l’he vist, viu a la porta del davant.

El dragonet viu a la porta de la cuina, entre la totxana, allí fa molta calor. I a ell li agrada. De vegades ens saluda pel mati. Ens diu bon dia.

També tenim una gran família de cargols, que ja ni s’asusten de nosaltres, ens coneixeran tots? No amaguen les banyes! Segur que vistos ens deuen tindre, el jardí no es tan gran.
No m’agrada que s’ hem mengin les carbassoneres, no deixarien ni una fulla, cada dia que les miro estan mes devorades, el any passat varem tindre que posar una mitja botella de coca-cola clavada a terra a cadascuna, van estar a punt de matar-les. I això tampoc es bo.

Arriben veus de Vietnam, Els Americans tenen que renovar contracte al Setembre d’aquest any... i pot ser Vietnam s’esperi una mica a renovar-lo. Es pararan també les adopcions capa aquell país? No ho sé.

A final de la pròxima setmana vindran els Rumors.... ara per ara, sols ens han situat al 12 com a segur, veurem fins on arriben.

El que si està molt segur es que la Nostra Companya YOSUE! Serà assignada aquest mes!! Ja escoment-se’m el grup a veure arribar nenes!!!!!!!! Tot arriba!

Muas!