hora a Guangzhou

Lilypie Waiting to Adopt tickers

diumenge, 6 d’abril del 2008

Olimpíades i Adopcions

Els efectes de les Olimpíades a Beijing ja es deixen veure, ara cada vegada mes.

La data de tall a segut el 9 de Gener. Fins passat les Olimpíades veurem molt poques assignacions, i es molt probable que al agost ni tan siquiera ni hagin. Per què? Hi han moltes raons.



Les olimpíades han bloquejat el país des de ja fa sis mesos. Els guies de les Agencies que ens han de acompanyar, estan ja reservats per els 2 mesos de Juliol i Agost. Per tant no hi han guies per a nosaltres. Segon, el personal dels organismes públics està destinat a la organització, taquilles, acompanyants, ballarins, tots i cada un d’ells té feina assignada. Dons quedarà un reten d’emergència a cada estament, hi es molt probable que els dies que se celebri el acte ni això. Es probable que donin vacances a tothom.
Els Hotels estan tots plens, a menys de 70 km de Beijing. No hi ha habitacions per a nosaltres. I els preus d’ells viatges d’avió seran quasi impagables.

Tot això, m’han comentat que farà impossible un curs normal de les assignacions i dels viatges per anar a recollir a les nenes.



És veritat que també diuen que per Setembre s’espera una creixen pujada dels dies assignats. Sols ens queda esperar, no podem fer res mes. I a dia d’avui portem 20 mesos fent-ho.

petons,

1 comentari:

Jesús y Ana ha dit...

Hola Silvia!
La verdad es que esto de los JJOO a mi empieza a ponerme un poco nerviosa. No hacen más que hablar del dichoso boicot. Esperemos que no pase nada que retrase aún más las asignaciones (estoy optimista hoy, eh?, jeje).
Bueno, que solo quería saludarte y ya de paso felicitarte por los 20 meses que estais a puntito de cumplir. 20 MESES MENOS!!!
Un abrazo.
Jesús y Ana (Ana de Castro en el foro)