hora a Guangzhou

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dissabte, 24 de gener del 2009

IMMORAL

.




A sigut una setmana desesperant, de ràbia i d’impotència d’un fet que ens a commogut a tots els pares adoptius, a totes les associacions.

Una Família de Madrid de 48 i de 50 anys ha perdut a la seva filla. La Comunitat Autonómica de Madrid a DENEGAT la assignació. Els pares han lluitat fins al final, ens hi hem unit tots, però han vençut la batalla.

La CAM al•legava en un principi que els pares eren massa grans per una nena de un any i mig.

Una assignació que venia de Xina.

El expedient de la petita s’ha quedat sobre una taula d’un escriptori. La CAM l’ha refusat. I el retornaran a Xina dintre d’una setmana.

Els pares en un principi han pogut lluitar amb uns al•legats que demostraven que la CAM estava incorrin amb un abús de poder si refusaven per la edad tal i com pretenian. Ahir va sortir la resposta resolutòria per part del departament del menor:

RETORNAN LA ASSIGNACIÓ DE LA NENA a XINA PER QUE EL EXPEDIENT DELS PARES S’HAVIA CADUCAT PER 3 DIES.

He pogut parlar amb la família, amb Mercedes que em va demanar ajuda, a través del FORO HILO ROJO varem fer una crida i es van enviar e-mails i supliques, que no han servit de res.

De veritat que aquest pares han sentit com una mort de la seva filla. M’ho transmetia Mercedes amb la seva veu, i el seu parlar lent com si quelcom a la seva ment enlentis la seva parla i el seu pensament.

Tots em sentit ràbia e impotència, Madrid es la única comunitat que actua així, cruel e inhumanament. No volen, i faran tot el possible continuarem lluitant. Han perdut la ètica i els fonaments. Don Juan Arturo Moreno la vida li passarà comptes.

Una Jutgessa ja ha dit que la CAM a incorregut amb un Abús de Poder, no tenen competències per refusà una adopció internacional, si una nacional. Però ells ho han fet. Lluitarem fins el final. Aquesta nena està a punt de tornar a ser altre cop abandonada, i no ho permetrem.

La CAM sap que si la familia entra al Jutjat el temps juga a la seva contra. Però mai se sap, de mes grossos n’han caigut.

ELS SON COM L’AVE FENIX, TORNARAN A NEIXA, EL SEU PODER I EL DE TOTS ES MOLT GRAN, VOLEN SER PARES.


Silvia, amb vosaltres.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si Silvia, es hora de luchar contra estos racistas, es inmoral.

Gracias por ser de corazon puro.


Carmen Malaga

Elén ha dit...

ES que es... ni se decir que es lo que es...
Te hunde hasta el fondo y te llena de angustia.

Si os hace falta algo, aquí estamos,
un beso a esos papis

Anònim ha dit...

No tenim que permetre aquestes coses, menys mal que la nostre administració i la de la resta d'Espanya treballa d'un altre manera.

Un peto a la familia.
Nuria

Pere i Carme ha dit...

Es vergonyós !!!! i el mes fort es la indiferencia amb la que han tractat tot aquest tema els de la CAM.
Els es igual destruir una familia i això no ho podem permetre !!!

Una abraçada Silvia.

Pere i Carme