hora a Guangzhou

Lilypie Waiting to Adopt tickers

divendres, 1 de maig del 2009

ARA LA GRIP “Nova”

.



Ahir varem tenir un dia per oblidar. Xina a anunciat la suspensió temporal dels viatges per adopció i el enviament de les assignacions. Han fet públic un comunicat (aquest està tret de la Web de ACI que l’ha traduït al castellà)

Traducción del comunicado enviado por parte del Centro Chino de Adopciones

29 de abril de 2009.

Actualmente se han dado casos de infección por la fiebre del cerdo en algunos países y regiones. Con el alto contagio de esta enfermedad, los menores son susceptibles a ella debido a su baja resistencia. Con el fin de evitar que se cruce la infección durante el proceso de registro de adopción y para proteger la salud de los menores en los orfanatos, así como la de los padres adoptivos, avisamos que:

1. Se solicita a las agencias de adopción que aconsejen a los padres adoptivos que han recibido la Carta de Invitación que pospongan su viaje a China para el proceso de registro.
2. La validez del período del Aviso de Carta de Invitación para venir a China por motivos de Adopción emitida entre el 1 de Marzo y el 30 de Abril de este años se prolonga de 3 a 5 meses (no es necesario actualizar la fecha en el documento).
3. Se aconseja a las familias adoptivas que cumplan con las medidas de las autoridades de registro locales y que colaboren durante la entrega del menor para contribuir a un período de armonía durante el proceso de registro.
4.Si los padres adoptivos se sintieran mal durante su estancia en China para el proceso de registro, deberán ir al hospital en ese momento para examen médico y comunicar al CCAA la relevancia de la situación.

Gracias por su comprensión y colaboración.
Centro Chino de Adopciones.


Que més tenim que passar?, ho sentim realment per les famílies del 9, 10 de Març que la seva assignació estava a punt de sortir, ja estava empaquetada i apunt de viatjar però no l’han pogut enviar… dient que d’aquí 20 dies tornaran a avaluar la situació.

Pensat ara amb el cap i no amb el cor, crec que es una actuació correcte. Els nens estan als orfenats quasi aïllats, si anem nosaltres pot ser els hi portem la en fermetat. Xina encara que viatgi a la lluna a les seves zones Rurals no està preparada per la pandèmia com nosaltres, hi han províncies que no tenen hospitals, i el que tenen es sols d’acupuntura, l’ accés als medicaments es nul. Una arribada de la pandèmia aquest llocs pot desembocar amb una desgracia humana.

I cal recordar que EAU i nosaltres som els que més adoptem a la Xina i a la vegada som els països mes afectats per el virus “nou”.

El CCAA no deixarà d’assignar, però no enviarà les assignacions segons darreres notícies. Quant tot torni a la normalitat les enviaran totes juntes.

Al any 2003 durant el SARS (síndrome immune respiratori- “la febre amarilla”) va passar el mateix, els pares que van viure aquesta situació ens explica’n ara que va ser molt dur... però que pensem que desprès, quant van enviar totes les assignacions juntes van anar quasi un avió ple de papàs adoptants cap a la Xina. A nosaltres personalment com no ens anaven a assignar ara immediatament, ens afecta d’una forma relativa, ho sentim molt per els Nostres amics Rafa maria i David, estem al vostre costat per el que necessiteu.

Molts ànims a tots,
Silvia

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola familia,

Yo no se que mas nos tiene qu pasar, pero otra para la lista que has puesto mas abajo Silvia. Nosotros estabamos el juves a puntito de tirar la toalla. Sois fantasticos familia, Gracias por todo lo que haceis.

Montse y Carlos

Rafa, María, David e Inés Yijia ha dit...

Gracias ,Silvia por acordarte de nosotros.Pero qué le vamos a hacer? Así es la vida, llena de sorpresas,pero de esta salimos y acabaremos con las existencias de tiritas.Jijiji
Una batalla más que hemos perdido pero la guerra la ganamos.
Un beso y otra vez millones de gracias.
Familia Pinturilla