hora a Guangzhou

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dissabte, 23 de maig del 2009

Del 15 de Març al 18 d’Agost 2006




Això és el que tenim davant nostre, cada vegada queda menys, cada veda mes families que estan daven nostre han aconseguit el objectiu.

Ja ens hem menjat mig mes de Març, el mes més ple que teníem davant nostre, sols ens queden 15 dies, i sembla que venen carregats. però desprès baxa a la meitat!

He calculat que a final d’aquest any tenen d’ haver començat amb el mes d’Abril, vull dir per anar tal i com anem ara. Continuant com fins ara tindria que ser així...
Al més d’abril hi poden estar uns altres 5 ó 6 mesos i desprès en 3 ó 4 talls (per mes)tenen que acabar la resta dels mesos, fins la nostre data.

Definin, la adopció a la Xina ja està com a la resta de països, amb uns temps d’espera d'uns 4 ó 5 anys, sinó més. Per tant si algú que ens llegeix té la intenció d'adoptar un nen/nena, li aconsello que comenci a fer papers, dons el seu projecte d’adopció li trigarà una mitja dècada com molt mínim! ( el dibuix d’en Rafa ho explica tot, el va trobar per Internet)



Moltes families han abandonat, i per què? Algunes diuen que han perdut la il•lusió, altres que la seva família ha augmentat de forma biològica, altres que s’han separat ( i d’aquest són molts!) raons econòmiques, altres que s’han passat a Pesatge verd (nens de Necessitat Especials) .. es parla d’un 40% de families que han deixat el camí de la adopció a la Xina. Si aquestes families haguessin tingut d’entrada, un temps d’espera igual al que hi ha ara, haguessin presentat la sol•licitud? Jo crec que no, el temps d’espera quant varem començar estava en 9 mesos.. era ràpid, no deixava quasi temps a les families per assimilar.

El conveni de la haya parla d’un temps d’espera necessari per fiançar la adopció a la família, i personalment crec que es necessari. Pot ser 2 anys 3 anys seria mes que suficient. El problema a la Xina és que no se sap quant serà, no parlo per nosaltres sinó per les families que tenim enrere... ells no saben si seran 5, 6 o 8 anys, fins que s’arribi al 1 de Maig del 2007, que els expedients baixant en picat degut a la entrada en vigor de las Noves Normes imposades per Xina per els expedients entrants a partir d’aquesta data.. Això no es un projecta d’adopció vàlid, un projecta sense fi no es vàlid.

Desitjo que s’estabilit.

Ptons,
Silvia

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, soy el Dani...
Me encanta leer tu blog ¿sabés?
Dentro de lo subjetivo que se ha vuelto todo lo relacionado con la adopción en China, tu blog siempre está lleno de gráficos, tablas, esquemitas y demás...
Es una forma de racionalizar la espera que a mi me va... No sé, prefiero saber desde el principio, tal y como dices, el tiempo que vas a tardar (por mucho que sea), que ir desangrandote en la espera poco a poco, haciendote ilusiones un mes sí, y otro también....
Tal vez, porque nosostros hemos sido de los últimos, y que cuando presentamos nuestra solicitud en ACI, los tiempos de espera eran ya de dos años practicamente, creo que estamos llevando mejor la espera... el Dani chico, también tiene cosas que decir al respecto..
En fin... te has ganado un fan.
(Nota: la próxima vez, intentaré escribirlo en catalán...)

Silvia i Joan ha dit...

Hola Dani!
Gracias por tus palabras, y me encanta que nos leas! y aun mas por el esfuerzo que haces de leer en otra lengua. Nosotros escribimos en catalán por que hay poquitos que lo hacen! y quieras o no es una forma de perpetuar... aun que sinceramente, considero el castellado una lengua preciosa, riquisima. Pusimos el traductor, para que nadie se perdiera por el camino. Y escribe como te sientas mejor y te sea mas cómodo!

Muchas gracias de nuevo! y a tiurar del Hilo!
Silvia

anem a xina ha dit...

Hola Silvia!!
tu sempre tan realista i ala vegada tan optimista, tens una manera de dur aquesta espera digna de admirar. Seras una mare estupenda.
Ptons desde el blau Mataro