hora a Guangzhou

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dijous, 13 de setembre del 2007

Quan et donen el teu fill en braços, veus que és ell qui t'adopta a tu'

Completament d'acord....

font:Redacció Tinet
publicat: 30-03-2007 (CET)



Quan la tens als braços per primera vegada t'adones que, en realitat, és ella qui t'està adoptant a tu". Després de gairebé dos anys d'espera, aquesta és la sensació amb la que Anna Olivella resumeix el moment en què va recollir la seva filla a la Xina i va finalitzar així el procés per a l'adopció. Aquesta barcelonina, afincada des de fa anys a Reus, i Joan Estivill, són una de les moltes parelles de les comarques de Tarragona que cada any s'impliquen en processos d'adopció internacionals i els pateixen durant mesos (el promig està entre els 16 i els 17).

Quan la tens als braços per primera vegada t'adones que, en realitat, és ella qui t'està adoptant a tu». Després de gairebé dos anys d'espera, aquesta és la sensació amb la que Anna Olivella resumeix el moment en què va recollir la seva filla a la Xina i va finalitzar així el procés per a l'adopció. Aquesta barcelonina, afincada des de fa anys a Reus, i Joan Estivill, són una de les moltes parelles de les comarques de Tarragona que cada any s'impliquen en processos d'adopció internacionals i els pateixen durant mesos (el promig està entre els 16 i els 17).

Com ells, la Judit Margalef i el seu company, l'Àlex Martínez: «Fins i tot abans de casar-nos ja dèiem que si no podíem tenir fills, n'adoptaríem». Esperen una nena de la Xina, a la que volen posar Laia: «No li conservarem el nom, volem que assumeixi la cultura catalana, sense oblidar la seva originària, que, evidentment, li explicarem».